Αίσθηση πολυτέλειας αυτές τις γιορτές με την Luxury Collection της CBDWORLD!
Αυτά τα Χριστούγεννα αν θέλετε να ξεφύγετε από τις all time classic επιλογές και να κάνετε πρωτότυπα δώρα, σας περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα CBDWORLD ή γιατί όχι και στο ηλεκτρονικό https://www.cbdworld.gr/product-category/cbd-world-cosmetics/

Θα έχετε απεριόριστες επιλογές και προτάσεις προκειμένου το δώρο σας να μείνει αξέχαστο στους αγαπημένους σας!
Επιλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα φυτικών προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, με hemp oil, https://www.cbdworld.gr/product-category/cbd-world-cosmetics/ από την Luxury Collection της CBDWORLD, σε νέα, κομψή, κυλινδρική minimal συσκευασία.

Το hemp oil, αποτελεί μια νέα τάση στην ομορφιά. Επιπλέον της κοσμετικής του χρήσης, έχει και μια απίστευτα θεραπευτική διάσταση. Υπόσχεται να φροντίσει το δέρμα σας με τον πιο «luxury» τρόπο, αρκεί να φροντίσετε κι εσείς να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας!

Οι Do it Yourself λύσεις… θα σας σώσουν!
Σε μία εορταστική luxurious συσκευασία, δημιουργήστε το δικό σας πακέτο περιποίησης προσώπου https://www.cbdworld.gr/product/cbdworld-night-cream/ ή σώματος https://www.cbdworld.gr/product/cbdworld-body-butter/, μέσα από κομψές ποιοτικές επιλογές, σε minimal συσκευασίες υψηλής αισθητικής, που αποπνέουν την αίσθηση της πολυτέλειας για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου!
Η τελική επιλογή είναι δική σου!