Το χειμώνα οι έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας, παγωμένος αέρας έξω και  θέρμανση μέσα, αφυδατώνουν την επιδερμίδα μας περισσότερο από τον καλοκαιρινό ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.

Είναι γεγονός, ότι τον χειμώνα και η μικρότερη κατανάλωση νερού ή το πολύ καυτό μπάνιο, προκαλούν «στρες» και έντονη αφυδάτωση στην επιδερμίδα μας.

Κοκκινίλες, θαμπό δέρμα αλλά και έντονη αίσθηση ξηρότητας και τραβήγματος, είναι κάποια σημάδια για να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, προσφέροντας στον εαυτό μας την περιποίηση που του αξίζει και που θα διασφαλίσουν την υγεία και τη λαμπερή όψη της επιδερμίδας μας.

1.    Καθαρισμόςαπολέπισηβαθύςκαθαρισμός

Η επιλογή του σωστού καθαριστικού προϊόντος που δεν θα αφυδατώσει και δεν θα  ερεθίσει την επιδερμίδα μας είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα.

Για  καθημερινό καθαρισμό  επιλέξτε Facesoap CBDWORLD 200mlμε κανναβέλαιο

Για απολέπιση για να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα επιλέξτε Facepeeling CBDWORLD 50mlεμπλουτισμένο με κανναβέλαιο και κόκκους καφέ

Μάσκα για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση, επιλέξτε FaceMask CBDWORLD 50mlπλούσια σε κανναβέλαιο

2.    Serum προσώπου

Επιλέξτε ένα αντιοξειδωτικό serum, το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ιδανικό για την επιπλέον ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά το χειμώνα. Aπορροφάται εύκολα και εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες, μεταφέροντας τα ευεργετικά συστατικά του.

Επιλέξτε το αντιοξειδωτικό FaceSerum CBDWORLD 50mlμε αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που ενεργοποιεί την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου

Extratip: Πάντα σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας ή νύχτας αποτελεί μια πραγματική θεραπεία ενυδάτωσης και ελαστικότητας για την επιδερμίδα μας, που τόσο χρειάζεται ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

      3.  Πλούσια κρέμα ημέρας

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα ημέρας για πλούσια ενυδάτωση. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες η ξηρότητα, ο ερεθισμός και η αίσθηση τραβήγματος είναι κάποια πολύ χαρακτηριστικά έντονα συμπτώματα.

Επιλέξτε FaceCream CBDWORLD 50ml ενισχυμένη με κανναβέλαιο, απόλυτη λύση στην αντιγήρανση. Ανακουφίζει, καταπραΰνει άμεσα, ενυδατώνει, τονώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

      4.  Επιμελής ρουτίνα νύχτας

Όσο εμείς κοιμόμαστε, ο οργανισμός μας εργάζεται σκληρά για να ανανεώσει τα κύτταρά μας και να ξυπνήσουμε ανανεωμένοι, με πραγματικά μεταμορφωμένη επιδερμίδα. Ας τον βοηθήσουμε λοιπόν με τα κατάλληλα προϊόντα.

Επιλέξτε NightCream CBDWORLD 50ml με κανναβέλαιο, με δράση για θρέψη, ενυδάτωση και τόνωση. Αυτή η πλούσια, υπερ-θρεπτική κρέμα ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

5. Προσοχή στα μάτια!

Για την περιοχή γύρω από τα μάτια, λεπτές ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, σακούλες, βλέφαρα επιλέξτε την Eye Cream CBDWORLD 30ml. Με βασικό συστατικό το κανναβέλαιο ενυδατώνει, λειαίνειτιςρυτίδες, ανορθώνει τα βλέφαρα, βοηθάει σε ερεθισμούς και σβήνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

5. Χέρια: μην τα ξεχνάτε!

«Σκασμένα» χέρια σημαίνουν χειμώνα! Προσπαθήστε να στεγνώνετε καλά τα χέρια σας μετά το πλύσιμο, πριν βγείτε στο κρύο.

Κάντε συνήθεια την ενυδατική κρέμα HandCream CBDWORLD 50ml, για τα χέρια, τα νύχια και τις παρανυχίδες που αγριεύουν το χειμώνα και προφυλάξτε τα χέρια με γάντια.

Μην ξεχνάτε πως η επιδερμίδα των χεριών είναι πολύ λεπτή, χωρίς φυσικά έλαια και συνεχώς εκτεθειμένη, πράγμα που την κάνει ιδιαίτερα ευάλωτη.