Η Επιστήμη έχει αποδείξει ότι το έλαιο κάνναβης κάνει καλό στο δέρμα αλλά και στα μαλλιά. Είμαστε σίγουροι ότι μόλις διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων περιποίησης CBDWORLD Cosmetics θα συμφωνήσετε!

Η νέα ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων CBDWORLD Cosmetics με κανναβέλαιο, υπόσχεται ανάπλαση του δέρματος και καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης. Τα προϊόντα περιποίησης CBDWORLD είναι πλούσια σε καθαρό έλαιο κάνναβης, που κάνει το δέρμα ιδιαίτερα μαλακό, λείο και νεανικό. Δρα αποτελεσματικά κατά της ακμής και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Όλα τα προϊόντα περιποίησης της σειράς CBDWORLD Cosmetics είναι φυτικά.

  1. Ενυδατώνει

Το λάδι κάνναβης είναι εξίσου θρεπτικό και προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα. Όλα τα προϊόντα CBDWORLD Cosmetics είναι πλούσια σε οργανικό κανναβέλαιο, που περιέχει υψηλή συγκέντρωση βιταμινών, αντιοξειδωτικά και απορροφάται εύκολα από τους πόρους, κάτι που σημαίνει ότι είναι μια φυσική εναλλακτική λύση στην ενυδάτωση του δέρματος.

  1. Αποχαιρετά την ακμή (αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση)

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Metro, τα ενδοκανναβινοειδή είναι ουσίες που παράγει το σώμα μας για την αποκατάσταση και την «ισορροπία» στον οργανισμό μας. Επίσης, διαθέτουν αντισηπτικές, αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Συνεπώς τα καλλυντικά με κανναβέλαιο έχουν δραστικές ιδιότητες κατά της ακμής.

  1. “Αντίο” στις ρυτίδες

Ως αντιοξειδωτικά, τα καλλυντικά με κάνναβη βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ παράλληλα καταπολεμούν δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση αλλά και τα εκζέματα.

  1. Αντιγηραντική δράση

Θυμήσου ότι το κανναβέλαιο έχει αντιγηραντική δράση γιατί είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6, που προσφέρουν μαλακτικές ιδιότητες και πλούσια ενυδάτωση, που τόσο ανάγκη έχει το δέρμα λόγω έκθεσης στον ήλιο ή μη ισορροπημένης διατροφής..

Τα καλλυντικά προϊόντα CBDWORLD cosmetics παράγονται στην Ελλάδα και συνοδεύονται με όλα τα πιστοποιητικά νομιμότητας και ασφάλειας που επιβάλλει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (CPNP).