Το CBDWORLD Cannabis store, σημείο λιανικής πώλησης θεραπευτικών προϊόντων κάνναβης και ταυτόχρονα ένα εναλλακτικό καφέ, σε ένα ζεστό περιβάλλον δημιουργήθηκε με την προοπτική να αποτελέσει χώρο συζήτησης και σημείο αναφοράς ενημέρωσης και πολιτισμού για τη Θεσσαλονίκη. Πολιτιστικές δράσεις καθώς και δράσεις σχετικές με την κάνναβη θα φιλοξενούνται στο χώρο του καφέ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ 2  και Αλεξάνδρου Σβώλου 1 στη Θεσσαλονίκη.

Θέλουμε να έρθει σε επαφή ο κόσμος με μαρτυρίες ανθρώπων που ωφελήθηκαν από τις ευεργετικές δράσεις του φυτού και θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους αλλά και να πάρουν συμβουλές από ειδικούς. Φιλοδοξούμε να είμαστε σε συνεχή επαφή με κοινωνικές ομάδες ασθενών για να τους παρέχουμε οποιαδήποτε εθελοντική στήριξη μπορούμε.

Ενώνουμε την προσπάθειά μας για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας σχετικά με τις ευεργετικές δράσεις του «παρεξηγημένου» φυτού, της κάνναβης .

Στο κατάστημα οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν εκτός από τσάι και καφέ με κάνναβη, φρέσκα smoothies με κάνναβη. Παράλληλα, πωλούνται  τα θεραπευτικά CBD έλαια, αλλά και τρόφιμα όπως ζυμαρικά, μπισκότα, αλεύρι κ.α.

Φυσικά η επιχείρηση CBDWORLD Cannabis store συνεχίζει να εξελίσσεται, αφουγκραζόμενη πάντα τον παλμό της σύγχρονης εποχής και ανταποκρινόμενη πάντα στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας μας, τηρώντας συνεχώς τις προδιαγραφές της νομιμότητας, της ποιότητας και των πιστοποιημένων προϊόντων.

Φιλικά,

Φωτεινή Κατσαβουνίδου

Βασίλης Τσιφλιτζής

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να συνεχίσετε