Κάρτα προνομίων CBDWORLD, είναι… ο δικός μας τρόπος για να σας πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Το κατάστημα CBDWORLD σας καλωσορίζει στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μέσω της bonus κάρτας. Είναι το εισιτήριό σας σε έναν κόσμο προνομίων. Το πρόγραμμα πιστότητας του CBDWORLD μέσω των καρτών προνομίων είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής σχεδιασμένο για όλους εσάς που μας δείχνετε την προτίμησή σας άλλωστε αποστολή μας είναι να σας στηρίζουμε με ενθουσιασμό και να σας προτείνουμε πάντα κατάλληλα και πιστοποιημένα προϊόντα.

Με αγορές που κάνετε σε προϊόντα από το CBDWORLD, συλλέγετε πόντους που έχετε την δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές προϊόντων λαμβάνοντας την αντίστοιχη έκπτωση. Όταν συλλέξετε πόντους, κερδίζετε την αντίστοιχη αξία εξαργύρωσης σε οποιαδήποτε επόμενη συναλλαγή κατά την οποία θέλετε να εξαργυρώσετε τους πόντους.

Παράλληλα σαν μέλος του προγράμματος θα απολαμβάνετε ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές που θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα επικοινωνούνται στο κατάστημα CBDWORLD, στο site www.cbdworld.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καταστήματος (facebook, instagram, pinterest, youtube). Στα μέλη θα αποστέλλεται newsletter με ό,τι νέο κυκλοφορεί στο CBDWORLD.

Η κάρτα ενεργοποιείται με την πρώτη σας αγορά προϊόντος στο CBDWORLD (Π. Ιωακείμ 2 & Α. Σβώλου 1, Θεσσαλονίκη).

Μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα προνομίων, είτε συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση απόκτησης κάνοντας κλίκ στο πλήκτρο ΑΙΤΗΣΗ στο τέλος αυτής της σελίδας είτε ζητώντας την από το κατάστημα. Στην πρώτη περίπτωση, μετά την υποβολή της αίτησης θα σας έρθει ενημέρωση για το πώς και πότε μπορείτε να παραλάβετε την κάρτα προνομίων σας. Στην δεύτερη περίπτωση, δέχεστε την σχετική ενημέρωση, άμεσα, σχετικά με την απόκτησή της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δεχόμαστε τηλεφωνικά αιτήματα απόκτησης της κάρτας προνομίων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας αποστείλουμε την κάρτα μέλους άμεσα

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Όροι χρήσης της bonus κάρτα CBDWORLD

  1. Η bonus κάρτα CBDWORLD χορηγείται από τη CBDWORLD μόνο σε φυσικά πρόσωπα, που είναι άνω των 18 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώνονται στη σχετική αίτηση χορήγησης κάρτας.
  2. Ο κάτοχος της bonus κάρτας CBDWORLD είναι υπεύθυνος για την χρήση της κάρτας. Η CBDWORLD δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, παράνομης ή κακής χρήσης αυτής. Σε περίπτωση απώλειας, ο κάτοχος δύναται είτε να ζητήσει την επανέκδοση της κάρτας με τον ίδιο αριθμό, είτε να ζητήσει την ακύρωσή της και την αντικατάστασή της με νέα. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι πόντοι θα μεταφέρονται στην κάρτα που θα εκδοθεί. Σε περίπτωση αντικατάστασης της κάρτας για οποιαδήποτε αιτία (π.χ. απώλεια, καταστροφή, κλοπή κλπ), ισχύουν οι παρόντες όροι.
  3. Η CBDWORLD δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση της bonus κάρτας CBDWORLD από μη δικαιούχο.
  4. Ο κάτοχος της bonus κάρτας CBDWORLD ευθύνεται για τη νομιμότητα των συναλλαγών του. Η CBDWORLD διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει κάρτα, αν προκύπτει κακή, παράνομη, καταχρηστική ή σε αντίθεση με τους παρόντες όρους χρήση της.
  5. Η CBDWORLD δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση της bonus κάρτας CBDWORLD από μη δικαιούχο ή μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον δεν έχει αποδεδειγμένα εγγράφως γνωστοποιηθεί απώλεια ή κλοπή της.
  6. Η CBDWORLD δεν υποχρεούται να προβαίνει σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας κατά τη χρήση της bonus κάρτας CBDWORLD ή την εξαργύρωση πόντων.
  7. Η CBDWORLD διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει την εμπορική της πολιτική, τα προνόμια που παρέχει με την κάρτα καθώς και τους παρόντες όρους.
  8. Η bonus κάρτα CBDWORLD και τα σχετικά προνόμια υπέρ των κατόχων της συνιστά οικειοθελή παροχή της CBDWORLD προς τους καταναλωτές – πελάτες. Ως εκ τούτου, διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να διαφοροποιήσει οποτεδήποτε το πρόγραμμα προνομιών και τη λειτουργία της κάρτας.
  9. Ο κάτοχος της bonus κάρτας CBDWORLD με την έκδοση και χρήση της αποδέχεται τους παρόντες όρους.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να συνεχίσετε