Μια λατρεμένη, λαχταριστή λιχουδιά, που ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα!
Συστατικά
• 1 φλιτζάνι αλεύρι
• 1 γεμάτο κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
• 1 πρέζα αλάτι
• 2 κοφτές κουταλιές ζάχαρη
• 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο + λίγο επιπλέον βούτυρο για το τηγάνισμα
• 1 κουταλάκι CBD oil διαλυμένο σε 1 κουταλάκι βούτυρο καρύδας
• 1 αβγό
• 1 φλιτζάνι γάλα

Εκτέλεση
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε με το σύρμα ή πιρούνι, πρώτα το αβγό και ανακατεύετε μέσα το γάλα.
Ρίχνετε το μείγμα στο μπολ με το αλεύρι και τα ανακατεύετε καλά με το σύρμα για να μη σβολιάσει και προσθέτετε μέσα το λιωμένο βούτυρο και το βούτυρο καρύδας με το CBD oil. (Κρατάτε το μείγμα στην άκρη για ½ περίπου ώρα αν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας και πριν το χρησιμοποιήσετε το χτυπάτε για λίγα δευτερόλεπτα να ομογενοποιηθεί).

Ζεσταίνετε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε ένα κομματάκι βούτυρο (½ -1 κουταλάκι περίπου). Όταν λιώσει, παίρνετε με ένα φλιτζανάκι του καφέ μίγμα και το βάζετε πάνω στο τηγάνι. Μην κουνήσετε το τηγάνι για να απλώσει το μίγμα όπως κάνουμε με τις κρέπες (θα σας φανεί «παχύ» το πάνκεϊκ, αλλά έτσι πρέπει να είναι!)
Περιμένετε μέχρι να κάνει φουσκάλες στην επιφάνειά του και το γυρίζετε από την άλλη πλευρά για να ροδίσουν και οι δυο επιφάνειές του (1-2 λεπτά). Το πάνκεϊκ θα φουσκώσει και θα έχει πάχος περίπου 1 εκατοστό.
Ψήνετε όλα τα πάνκεϊκ με τον ίδιο τρόπο και τα βγάζετε σε πιατέλα. Τα σερβίρετε ζεστά και τα συνοδεύεται με γλυκές ή αλμυρές γεύσεις!