Body Butter CBDWORLD 200ml

Το Body Butter CBDWORLD είναι παχύρρευστο έχει δροσερή και απίθανη μυρωδιά και μεγαλύτερη διάρκεια στην ενυδάτωση από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, αφήνοντας απαλή την επιδερμίδα. Καταπραϋνει ερεθισμούς και κοκκινίλες του δέρματος χάρη στο hemp oil που περιέχει και στις ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι αυτό, που χρειάζεται το δέρμα μας όταν σιγά σιγά έρχεται το κρύο, προκειμένου να μας προστατεύει από την ξηροδερμία και να μας χαρίσει την απαλότητα και την λάμψη που έχουμε ανάγκη. Για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος μπορούμε να το συνδυάσουμε με το CBDWORLD Body Mist.

26,99 

Ποσότητα:

Λόγω του ισχυρού αντιφλεγμονώδους δυναμικού του hemp oil, η τοπική χρήση του σε περιπτώσεις ουλών, σημαδιών αλλά και ερεθισμών του δέρματος είναι αρκετά αποτελεσματική, χωρίς τις παρενέργειες των κορτιζονούχων προϊόντων που συνήθως χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό.

Βασικά συστατικά:

  • Κανναβέλαιο Sativa (hemp oil): αποτελεί εξαιρετικό δομικό στοιχείο σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα CBDWORLD, καθώς εμπλουτίζει τη σύνθεση τους με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για ένα υγιές δέρμα.
    Λόγω του ισχυρού αντιφλεγμονώδους δυναμικού του hemp oil, η τοπική χρήση του σε περιπτώσεις ουλών, σημαδιών αλλά και ερεθισμών του δέρματος είναι αρκετά αποτελεσματική, χωρίς τις παρενέργειες των κορτιζονούχων προϊόντων που συνήθως χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό.
  • Αμυγδαλέλαιο: έχει ενυδατικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για την επιδερμίδα
  • Coconut oil (λάδι καρύδας): η βασική ιδιότητα που χαρακτηρίζει το λάδι καρύδας είναι η ενυδάτωση που προσφέρει! Η πλούσια υφή του θρέφει βαθιά το δέρμα, ανακουφίζοντάς το από αφυδάτωση και ξηρότητα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Απλώστε το στο σώμα και νιώστε το δέρμα σας να γίνεται απαλό σαν μετάξι, αφήνοντας το υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα της καρύδας να σας ακολουθεί! Το έλαιο καρύδας είναι πολύ αποτελεσματικό και για διάφορα δύσκολα σημεία, όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες.
  • Γλυκερίνη (glycerine): Υπάρχουν δύο σημαντικά «Υ» για τα οποία η Γλυκερίνη θεωρείται τόσο ξεχωριστή στην περιποίηση του δέρματος.
    Πρώτα απ’ όλα είναι ένα Υγραντικό, που σημαίνει ότι ελκύει την υγρασία στο δέρμα και το δεύτερο ότι είναι Υγροσκοπική, δηλαδή έχει την ικανότητα να απορροφά νερό από τον αέρα. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό για όσους αναζητούν τρόπους ενυδάτωσης. Η ικανότητά της να κλειδώνει τη φυσική υγρασία του δέρματος είναι μεγάλη. Η Γλυκερίνη αντιμετωπίζει τα προβλήματα ξηρότητας και ξεφλουδίσματος του δέρματος απορροφώντας το βάρος της σε νερό μέσα σε λίγες μέρες, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο. Για εκείνους που τους απασχολούν τα σημάδια η Γλυκερίνη τα καταπολεμά κι αυτά: βοηθάει να δημιουργηθεί ένας πιο ομοιογενής χρωματικός τόνος στην επιδερμίδα και μειώνει σταδιακά την εμφάνιση των σημαδιών. .
  • butyrospermum βούτυρο parkii (shea) – βούτυρο καριτέ: είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό για το ξηρό δέρμα. Ανακουφίζει από το «τέντωμα» της επιδερμίδας και τον κνησμό.
  • χαμομήλι recutita: το εκχύλισμα χαμομηλιού περιέχει φλαβονοειδή και τερπενοειδή που προσδίδουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. Παρέχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των ερεθισμών.
  • Η λιναλοόλη: αποτελεί το 6% του αιθέριου ελαίου κάνναβης. Ερευνητικές μελέτες δείχνουν ότι έχει μια σειρά θεραπευτικών ιδιοτήτων. Η λιναλοόλη έχει πινελιές αρώματος λουλουδιών και λεβάντας.
    • Δ-Λιμονένιο (D-limonene): είναι ένα τερπένιο με χαρακτηριστικό άρωμα εσπεριδοειδών που υπάρχει επίσης σε μεγάλες ποσότητες στα λεμόνια, στα πορτοκάλια και στα γκρέιπφρουτ. Οι έρευνες δείχνουν ότι το τερπένιο Δ-Λιμονένιο (D-limonene) εμφανίζει αντιβακτηριακή δράση.
  • Γερανιόλη (geraniol): Είναι ουσία η οποία υπάρχει σε πολλά είδη καλλυντικών και η προέλευσή της είναι φυτική. Προέρχεται από φρούτα όπως μήλα, κεράσια, κίτρα κ.α και από αιθέρια έλαια όπως το νερολί (neroli – butyrate geraniol). Είναι ελαιώδες εκχύλισμα με γλυκιά γεύση και άρωμα ρόδου.
  • Κιτρονελλόλη – Citronellol: έχει οσμή λουλουδιών, τριαντάφυλλων, γλυκιά οσμή και γεύση με αποχρώσεις πράσινου και φρουτώδους τόνου εσπεριδοειδών. Η Κιτρονελλόλη είναι ένα γλυκό, floral τερπένιο. Απομονωμένη Κιτρανελλόλη μπορεί να προέρχεται φυσικά από τριαντάφυλλο και γεράνι. Είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θα αναγνωρίσουν από τα κεριά citronella. Υπάρχουν ίχνη citronella σε πολλά αιθέρια έλαια και είναι ένα ισχυρό τερπένιο που φαίνεται να παρέχει μια σειρά από οφέλη για την υγεία. Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και είναι χρήσιμη για τη φροντίδα του. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι καθαρίζει τους πόρους, καθιστώντας το δέρμα πιο ζωντανό. Πολλά άτομα χρησιμοποιούν αιθέριο έλαιο citronella λίγο πριν την άσκηση ή αμέσως μετά το ντους, όταν οι πόροι τους είναι ανοιχτοί, για μέγιστο όφελος.Ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
    Η κιτρονελόλη χρησιμοποιείται συχνά ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού και γενικό τονωτικό για ανθρώπους που αισθάνονται λίγο “κάτω” από τις καιρικές συνθήκες.
    Το Citronellol βοηθά στην καταπολέμηση λοιμώξεων και πυρετού. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής
  • Xanthan Gum (Ξανθανικό κόμμι): είναι ένας πολυσακχαρίτης ο οποίος χρησιμοποιείται εκτεταμένα στη βιομηχανία των καλλυντικών. Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται για την αύξηση της ενυδατικής “δύναμης” των καλλυντικών προϊόντων.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να συνεχίσετε