Προσφορά!

Night Cream CBDWORLD 50ml

H Night Cream CBDWORLD αποτελεί την απόλυτη λύση στην αντιγήρανση με δράση για θρέψη, ενυδάτωση και τόνωση. Αυτή η πλούσια, υπερ-θρεπτική κρέμα με πολλαπλά οφέλη δημιουργήθηκε ειδικά για τη νύχτα. Κάνει την επιδερμίδα πιο λεία και μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των γραμμών ενώ κοιμάστε. Bοηθάει την επιδερμίδα να ενισχύσει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό είναι σημαντικό γιατί η φυσική παραγωγή πρωτεϊνών – κολλαγόνου, αυξάνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

29,99 

Ποσότητα:

Το λάδι κάνναβης είναι πολύ ευεργετικό για την επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, καροτίνη, φυτοστερόλες, φωσφολιπίδια, μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, θείο, σίδηρο, ψευδάργυρο, φώσφορο) και βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D και E.

Βασικά συστατικά:

  • κανναβέλαιο Sativa (hemp oil): αποτελεί εξαιρετικό δομικό στοιχείο σε όλα τα καλλυντικά προϊόντα CBDWORLD, καθώς εμπλουτίζει τη σύνθεση τους με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για ένα υγιές δέρμα.
    Λόγω του ισχυρού αντιφλεγμονώδους δυναμικού του hemp oil, η τοπική χρήση του σε περιπτώσεις ουλών, σημαδιών αλλά και ερεθισμών του δέρματος είναι αρκετά αποτελεσματική, χωρίς τις παρενέργειες των κορτιζονούχων προϊόντων που συνήθως χρησιμοποιούνται για αυτό το σκοπό.
  • λάδι καρύδας: ενισχύει τον φυσικό φραγμό της επιδερμίδας και έχει αντιφλεγμονώδη δράση για το δέρμα. Τα λιπαρά οξέα του λαδιού καρύδας βοηθούν στην ενυδάτωση και την προστασία της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα, το λινολεϊκό οξύ βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία στο εσωτερικό του, δημιουργώντας μια ασπίδα που προστατεύει την επιδερμίδα από το να χάσει το απαραίτητο ποσοστό νερού. Έτσι, παραμένει όμορφη, λαμπερή και νεανική. Από την άλλη, το λαυρικό οξύ έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό βοηθά το δέρμα να διατηρεί τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του, δρώντας πολλές φορές ενάντια στις ρυτίδες. Πρόκειται για ένα έλαιο που έχει γενικότερα αντιβακτηριδιακή, αντιμυκητιακή και αντιοξειδωτική δράση. Αυτό σημαίνει πως βοηθάει στην αντιμετώπιση φλεγμονών, όπως αυτή που δημιουργείται από τις UVB ακτίνες, αλλά και στην πρόληψη κάποιας μόλυνσης, καθιστώντας το ιδανικό για ερεθισμένα και σκασμένα δέρματα. Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε, το έλαιο καρύδας προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου, σταματώντας την δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν τις ρυτίδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αντιγήρανση της επιδερμίδας, την αύξηση της ελαστικότητας της, την έντονη λάμψη και την αντιμετώπιση της ξηρότητας, διατηρώντας την ενυδατωμένη.
  • εκχύλισμα αβοκάντο: είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες A, D και E και είναι εξαιρετικό για την ενυδάτωση του δέρματος.
    Τα 8 οφέλη του ελαίου αβοκάντο στο δέρμα:
    1. Ενυδατώνει και θρέφει.
    Περιέχει βιταμίνη Ε, κάλιο και λεκιθίνη, που αναπλάθουν απορροφούνται εύκολα από την επιδερμίδα και την ενυδατώνουν.
    2. Αποτρέπει την ακμή.
    Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, μειώνουν την ερυθρότητα του δέρματος που σχετίζονται με την ακμή.
    3. Επιταχύνει την επούλωση πληγών.
    4. Καταπραΰνει από εγκαύματα.
    5. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης.
  • αμυγδαλέλαιο: έχει ενυδατικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για την επιδερμίδα
  • βούτυρο καριτέ: είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό για το ξηρό δέρμα. Ανακουφίζει από το «τέντωμα» της επιδερμίδας και τον κνησμό.
  • εκχύλισμα ρίζας λαγομηλιάς: μειώνει την ερυθρότητα και αποσυμφορεί τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, είναι επίσης ένα πλεονέκτημα επιλογής για τη διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου .
    Ως καλλυντικό συστατικό, το οργανικό εκχύλισμα της (σημύδα) είναι γνωστό για τις εξής ιδιότητες:
    Οι γλυκοζίτες saponinosides που περιέχει έχουν ιδιότητες τονωτικές .
    Περιορίζει την εμφάνιση ερυθρότητας του προσώπου .
    Περιορίζει ορατά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια μετά από ένα δύσκολο βραδινό ύπνο.
  • Υαλουρονικό οξύ: ο ρόλος του στην επιδερμίδα είναι να ρυθμίζει την ενυδάτωση, να παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα κύτταρα της και να συμβάλλει στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι διαθέτει την ιδιότητα να έλκει έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των πολύτιμων επιπέδων υδάτωσης.
  • εκχύλισμα αγριοφουντουκιάς: ένα ωραίο λεπτό λάδι που εύκολα διεισδύει στην επιδερμίδα. Πολύ καλό για τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε Ω9 λιπαρά οξέα.
  • φυτική σιλικόνη (coco caprylate): η φυτική σιλικόνη (INCI Coco- Caprylate) είναι ένα μείγμα από εστέρες που προέρχονται από τα λιπαρά οξέα της καρύδας, του καπρυλικού και καπρικού οξέος, η οποία χρησιμοποιείται, ως αντικαθιστώσα ουσία πτητικών σιλικονών. Δρα και ως ισχυρό λιπαντικό στην επιφάνεια του δέρματος, σχηματίζοντας πάνω του μία λεπτή μη λιπαρή μεμβράνη, χαρίζοντας με τον τρόπο αυτό στην επιδερμίδα απαλή, λεία και σφριγηλή όψη.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να συνεχίσετε